4 Aralık 2012 Salı

RİMELLER..

Merhabalar.. Hepimizin derdidir uzunnn kıvrık güzel kirpikler ve var olan kirpiklerimizi uzun, kıvrık, dolgun gösterecek maskara seçimi :)

Ben o şanslı azınlıktan değilim malesef, kirpiklerim oldukça kısa. Senelerdir bir sürü markanın çeşitli rimellerini kullandım. Kimi vaat ettiği gibi uzun gösteriyor ama çok seyrek, kimi sadece dolgunluk veriyor ama bunu yaparken bütün kirpikler birbirine yapışmış gibi çok yapay bir görüntü veriyor vs. Son iki senedir kullandığım ve gerçekten memnun kaldığım (hem fiyat, hem beklentilerimin karşılanması açısından) rimelimi sizlerle paylaşmak istiyorum.



maybelline cat eyes. Maybelline markasının çıkardığı rimellerin hemen hemen hepsini denemiş ve çoğunlukla memnun kalmış biri olarak bu rimeli çok sevdiğimi söylemek istiyorum. Hem kirpikleri tek tek ayırıyor (topak topak yapay bir görüntü olmuyor asla) hem fırçanın şeklinden dolayı ekstra kirpik kıvırıcısına ihtiyaç duymadan kirpikleri kıvırıyor hemde gayet güzel uzatıyor. Rimelim hem hesaplı olsun hem bir çok işlevi aynı anda yerine getirsin diyorsanız, ayşegülün tavsiyesi maybelline cat eyes ;)

Bu arada kullanıpta memnun kaldığınız ve tavsiye ettiğiniz diğer rimel markalarınıda yorumlarınıza eklerseniz sevinirim. Sevgiler..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder