11 Nisan 2013 Perşembe

Denim Ceketlere Farklı Bir Hava Katalım!

Merhabalar:) Ne güzel bir Cuma değil mi? :) haftanın bu son iş günüde su gibi akıp gitsin, hepimiz bol güneşli, güzel bir haftasonu geçirelim inş;)

Bu gün sizlerle birkaç küçük degisiklikle farklı bir hava kattiğım denim ceketlerimi paylasacağım;)
Biliyorsunuz, denim ceketler baharın kurtaricı parçalarındandır ve kulpları değişsede modası asla geçmez. Böyle zamansız parçalar hepimizin dolabinda mutlaka vardır. Belki uzun süredir deri ceketlerimizi giymekten onlara sıra bile gelmemiştir. Yapacağınız birkaç küçük değişiklikle denim ceketlerinize farklı bir hava katabilir, sezon trendlerinize uyarlayabilirsiniz;)

Bunlar benim farklilastirdigim denim ceketlerimden sadece ikisi;) İki renkli ceketimde daha yapacagim degisiklikler var, bitince mutlaka onlarida sizlerle paylasacagim. Aksesuar malzemeleri satan küçük bir dukkandan aldiğim bu zincir ve kuru kafa detayli apoletleri buz mavisi ceketimin omuzlarina diktim. Zımba detaylı ayakkabı ( merak edenler buradan bakabilir) yapimindan elimde kalan dikilebilen zimbalarlada füme ceketime farklı bir tarz kattim. Yeni hali oldukça hoşuma gitti, siz ne dersiniz?
Umarım fikir verebilmisimdir..
Sevgiler..







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder