28 Mart 2014 Cuma

BİRLİKTE ZAYIFLIYORUZ -2








Günaydın herkese:) Hayırlı Cumalar efendim...

Evett yaz kapıda, ne demiştik tembellik etmek yok. Zaman hızla akıp geçiyor, göz açıp kapayıncaya kadar havalar iyice ısınacak, yaz gelicek ve eğer işi şimdiden sıkı tutmazsak, yaza şişman, mutsuz, göbekli, basenli, bol selülitli olarak gireceğiz.. Ama ben ve benimle birlikte tavsiyelerime uyan azimli, egzersizlerini haftanın 5 günü düzenli yapan, bol su içen takipçilerim yaza "fit" olarak girmenin mutluluğunu yaşayacağız hepbirlikte:)

Bugün sizlere yine spor salonlarına gidecek vakit bulamayan evde egzersiz yapamayan belinde, dizlerinde sorun olan arkadaşlarım için çok güzel videolar paylaşacağım. Bu videolarla evde sadece yürüyerek evet yanlış duymadınız sadece yürüyerek sakatlık riski olmadan kalorilerinizi yakıp, sıkılaşacaksınız. Sakatlık, bel ve diz kapaklarında sorun olmaksızın, özellikle sabah erken saatlerde (işe gitmeden, kahvaltı etmeden) kalkıp yarım saat yürüyüş yapıp güne hem enerjik başlamak, hemde akşam yapacağımız bu yazımdaki egzersizlerimize ilaveten kalori yakımını hızlandırmak isteyen arkadaşlarda mutlaka yapsınlar. Hem oldukça kolay hemde insanı motive eden harika videolar bunlar;)


Yeni başlayanlar ilk hafta 1.videoyla başlasınlar, daha sonraki haftalarda hızını arttırmak isteyenlerde kademe kademe diğer videoları yapabilir.

Bu arada benim sorunum belden aşağısı yani basen, ve bacak bölgemde, fakat diğer yazımda göbek bölgesindeki yağlardan şikayet edenler çok olmuş. Arkadaşlar bunun içinde size güzel bir tavsiyem olacak, diyetinize hergün 1 küçük kase light yoğurt ekleyin. Hergün aynı saatte yenilen 4-5 kaşık light yoğurdun özellikle karın yağlarını erittiği bilimsel olarak kanıtlanmış;) Tabi egzersiz şart. Bol su, yeşil çay ve mate çayı, saat  akşam 7 den sonra birşey yememekte göbeklerimizi eritecektir bilginize..


Motivasyonların tavan yaptığı harika bir gün ve şahane bir haftasonu dilerim herkese..
leslie 2 mile paylaşan: dilocan2009
Leslie_Sansone_-_Walk_at_Home_-_3_Mile_Weight... paylaşan: dilocan2009

4 yorum:

  1. Aksi gibi youtube de kapandı :)
    çok kızgınımm
    bacaklarımın üst kısmı yani tam istediğim yerler ve popo kısmım acayip acıyor kaslar çalışmış yorulmuş belli :)
    videoyu indirmemiştim bulmanın bir yolunu bulurum çok güzel bir video
    kadının baslaama pozisyonuna geri dön demesi çok hoşuma gidiyor
    çok saol tatlımmm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende çok faydasını gördüm, görüyorumda bırakma canım devam et, sadece kilo vermekle kalmayalım sıkılaşsın incelsin vucutlarımız. Özgürlüklerimizin her geçen gün daha da çok kısıtlanmasına sinir oluyorum:( umarım izleyebilir herkes videoları

      Sil
  2. Önceki yazındaki videoları indirmek isiyorum da beceremedim ya.Daha baslayamadım o yüzden..Youtube n kapanması da çok hoş oldu ya sıra facebook blog vs onlarda bakalım ne olacak..Ot gibi yaşicaz yakında yaşayabilirsek tabi.

    YanıtlaSil
  3. aynen cnm, benimde çok canım sıkılıyor. Hangi yüzyılda yaşıyoruz. inş birşekilde izleyebilirsin videoları çok işe yarıyorlar çünki. sevgiler..

    YanıtlaSil